KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Monday, December 14, 2015

DIANZ VITAMIN berwajah baru!!!!!!!

Assalamualaikum..., 

Wow!!! Dianz vitamin packaging baru lebih gempaq!!! Sangat cantik menawan dalam botol berwarna purple. Purple dan dian legacy sdn. Bhd memang tak dapat dipisahkan. Trademark uolsss trademark! Hehehe. 


HISAP-HISAP TERUSSS CANTIK!!!!.


Apa yang menariknya vitamin baru ni, ada extra Pearl!! Wow. Mutiaraaa uols. Utk effect kulit lebih cantik mulus gebu gebasssss gituuu. 

100% kandungan vitamin packaging baru ni sama macam yang lama cuma ada extra pearl sahaja. 

Rasa? Rasanyaaa lebih sedappp berbanding yang lama. Itu kata boss lahh. Sebab kami tak cuba lagi. 21hb dec ni baru produk ready stock dan akan di pos kepada kami. :). 


JOM LAYAN INFO DAN GAMBAR2 DIANZ VITAMIN PACKAGING BARU.










Cantikkkk kannn. Hehe. Tak sabar pulak kita nak pegang botol vitamin baru ni. Nak belek2. Peluk cium semua. Hahaha. OK. utk details lagi pasal produk. Korang bole kontek nina yea. Hehe. 

DIANZ VITAMIN OPEN FOR PREORDER: 019.3190117
  


tq for reading!!  




No comments: