KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Tuesday, October 6, 2015

Kulit melecur terkena SERANGGA CHARLIE???

Assalamualaikum... 

Kenal charlie? kalau google pasal charlie ni, bersepah orang duk update. paling aku seram bila tengok kesan2 gigitan charlie ni. auwww.. malas aku nak ulas pasal charlie ni. korang gugel le ye. ekekeke. 

apa yang aku nak SHARE dengan koranggg .............................................................. 

Terbaru!!!. kami dapat feedback dari customer yang menggunakan SAKURA MASK seqy beauty untuk disapu kat kulit dek kerana gigitan charlie ni. 3 HARI PAKAI SAKURA MASK. Alhamdulillah kulit terus kering. dan sekarang dalam pemulihan untuk hilangkan parut je.



WOW! nampak tak hebatnya sakura mask disitu? PELBAGAI guna. 

SAKURA MASK sekarang dah tak keluar botol 50g taw. sekarang hanya 30g jer. dengan harga RM80. details pasal produk? -> sakura mask 

NAK CUBA? korang boleh terjah page kami atau bole terus kontek kami yea!! hehe 

0193190117 

Tq for reading! k bai~     


4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bagus adanya produk cm nie

Normi Nieza said...

good sharing

nik ros said...

teringin nak pakai. nanti kita beli ngan awak yea.hihi

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)