KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Wednesday, October 20, 2010

Ujian Personaliti...???

hurm....
hari tu da try check ni..
but xberjaya..
tetiba lak check balik ni...
ada plak dah..
ish..
pelik2..
apa pun..
hurmm...
try je la g kan..
rezeki kita xtaw mana2 lagi...
keputusan posting pun tara kuar ag ni..
hehehe...
adeh...



Nama : NINAAZ COOKIES
No. Kad Pengenalan : 860909xxxxxx
Subjek : MATEMATIK
Penilaian Sesi 1 : Ujian Personaliti
Tarikh Ujian : 23 Oktober 2010
Tempat Ujian : MAKTAB RENDAH SAINS MARA PASIR TUMBOH
16150 PASIR TUMBOH KELANTAN. NO TELEFON
Masa : 11.00 PAGI
Keperluan : Alat Tulis Pensil 2B dan Pemadam


Makluman :-
1.Calon yang memohon jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah (PPPS) perlu melalui 3 sesi penilaian dan tapisan sebelum di tawarkan jawatan Guru/Pensyarah MARA
2.Sesi penilaian tersebut adalah seperti berikut :-
Sesi A : Menduduki Ujian Personaliti
Sesi B : Micro Teaching / Amali Pengajaran
Sesi C : Temu Duga

3.Calon yang berjaya dalam ujian personaliti sahaja yang akan dipanggil ke sesi penilaian Micro Teaching/ Amali Pengajaran.
4.Calon dikehendaki membuat semakan dari semasa ke semasa di laman web mara.gov.my bagi mengetahui status panggilan layak atau berjaya ke sesi penilaian seterusnya untuk mengetahui maklumat mengenai pusat dan masa penilaian.
Nota :-
1.Tarikh ujian ialah pada 23 Oktober (Sabtu) masa seperti di makluman diatas.
2.Calon yang menduduki kertas Ujian Personaliti dikehendaki membawa slip panggilan ini sebagai bukti menduduki ujian.
3.Format ujian adalah berbentuk soalan objektif, masa yang diperuntukan ialah 45 minit, calon hendaklah hadir 30 minit awal sebelum masa ujian.
4.Kertas ujian tidak dibenarkan dibawa keluar dari dewan peperiksaan dan tidak dibenarkan menulis atau menconteng pada kertas soalan.
5.Sebarang masalah atau pertanyaan sila hubungi urusetia Bahagian Sumber Manusia MARA di Unit Pengambilan dan Penempatan di talian 03 2691 5111 samb: 1836/1838/3693



APA ITU PERSONALITI....HEEEEEEE....:)

No comments: