KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Sunday, October 31, 2010

COntest Mortar Board: The Beauty In Ugly

Hari ni seperti biasa...lepak kat rumah dari pagi tadi lagi smpai la skunk..
(hari ni kan cuti umum 2k negeri kelantan)..
mengadap laptop je kerja..
buka FB..layan blong..bla..bla..blaa..
heheehee..
layan punya layan..
ada la sorang sumandak talawa ..ajak aku suh join contest mortar board ni ha..
heheh...memandangkan aku baru je lepas konvo...
cam minat je nak join ni haaa...gambar2 konvo pun banyak..tp xd yang ugly...semuanya beauty..(kah100x perasan siooot)
hadiah pun cun beb...cermin mata tuuuuuuuu...ada brand lagi...
aku bab cermin2 mata...minat giler... :P
sementara masa masih ada...(tarikh tutp sblm jam 12 mlm ni)
jom kita tgk step2 @ syarat2 penyertaan:



1)Follow blog E.D.Y
2)Copy banner contest, paste pada entry contest anda dan linkkan terus ke entry contest ini
3)Buat entry dengan tajuk " CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly "
4)Upload SATU sahaja gambar convocation anda yang terbaik

ATAU

Untuk mereka yang belum convo/tiada gambar convo...
Buat ucapan tahniah convocation paling unik untuk tuan punya blog/kawan anda (tidak melebihi 30 patah perkataan).
(pilih salah satu, kalau nak buat dua2 pun boleh, tapi mesti dalam entry berasingan)

5)Tinggalkan link entry anda pada bahagian comment entry contest mortar board
6)Tag seorang atau lebih rakan blogger lain. (makin ramai kene tag, makin cerah peluang nak menang)

tarikh tutup penyertaan : 11.59 PM (31/10/10)

So... i choose to post dis picture 4 dis competition...hiiiiiiiiii...



why i choose dis picture??? sebab sy rasa sy cantik dalam gambar ni..( hahah..poyo jer)
hehe..time konvo hari tu xbanyak pic ngn kengkawan aku ambik..ni yang mana terserempak je ni..huhuhu...kalut nak balik...konvo sesi petang..lewat habis..xsempat nak jelajah cari semua kengkawan..
kawan aku ni namanya shikin..
kawan satu platun..kami kat UPSI masuk SUKSIS..
so.. 3 tahun kami 'berkeluarga' dalam keluarga SUKSIS>.
dia juga pernah jadi rumet aku selamat setahun..
nice to be her frens... happy go lucky gurl...muaaaaaaaaaahhh!!! cayunk ckin..:)

utk memenuhi syarat yang ke-6..
maka aku akan tag la kawan2 aku yang ada blog...hehhee...:)

Aester,
phia comey
Maria elena yang nakal (hehehe)
Sikin
iqashah
ayumi
nora
joe terpacak
afiq
gadis gendut

dan...........semualah...xkira dimana jua anda berada..hehhee...

okies..dats all 4 dis entry....babai....

Jom join contest ini sementara waktu masih ada...:)

3 comments:

E.d.Y said...

thanks sudi join contest ni...nasib sempat hantar...tunggu keputusannya nnt..good luck..:)

Hakim Az said...

cute r muko mu jelirrrr gtu.hahaha
smoga berjaya k

butterflyana said...

Good Luck! :)