KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Sunday, November 14, 2010

This is My Family

Contest..Contest...Contest...

Assalamualaikum..Salam sejahtera ..dan salam 1 Malaysia..:)
Hari ni NinaAz nak Join contest lagi..
join..join..dan join...hehhehe..
(demam contest agaknyer)
Contest ni menarik..tertarik..sebab.. ni 1st time NinaAz join contest pasal FAMILY ..
oleh kerana NinaAz still Young (ahaks! ) + Bujang..
so..NinaAz pilih utk mempertaruhkan Pic bersama Family (mak+ayah+adik beradik) yang tercinta..
Nak taw Contest Apa..??
>>Sila Lihat Gambar yang menawan di bawah ini<<


wokey...
contest kali ni bertajuk..
THIS IS MY FAMILY..
contest ini merupakan 2ND CONTEST yang telah diilhamkan oleh tuan punya blog http://www.munnyra-azmie.blogspot.com
Tahniah munnyra kerana telah berjaya mengilhamkan contest ini..
macam mana nak join contest ni..??
>>Sila Klik pada gambar di atas...segala hal yang berkaitan contest ini ada di situ<<

hhehehe...Inilah keluarga besar saya...bukan sahaja berat yang besar..malah..bilangannya pun besar....hihihihi...
Gambar ni di ambil pada hari raya yang pertama tahun 2009..
balik je solat sunat hari raya..
bersalam-salaman...terus bergambar sakan..
time ni memang hepi giler..muka sorang2 pun sengih semacam..
ya la kan..
dah siap minta ampun semua ngn mak ayah..adik beradik..
kira time ni.. 0-0 laaa.... tak de gaduh2...baik2 semua.. :)
dan part yang paling best plak..
dapat duit raya yang pertama pada hari kejadian..
(tapi minta ampun tu ikhlas taw..xd kaitan ngn duit..$$$$$ hehehee)

Inilah keluarga saya yang tercinta..
Alhamdulillah...walaupun hidup kami sederhana..
kami bahagia dan gembira..
susah senang bersama..
Allah memberkati selalu..Amin.. :)

hehehehe...
ok..siap!! da join pun contest ni..
ANDA.?? bila lagi?? cepat2 jangan lambat..
joinla contest ni sebelum 27 December 2010..

GOOD LUCK!!!



1 comment:

MUNNYRA said...

thank you for joining..GOOD LUCK ! ^_^