KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Thursday, November 18, 2010

Ni La Borang Yg Membuatkan ****** KALUT!

KALUT!!..????
hahaha..aku ni kalut ke??
kalut ke aku..??
yup..memang aku kalut..
dalam segala hal aku kalut..
lagi2..time2 nak cepat..
time2 xtaw nak buat apa..
and..
time2 xd idea..buntu..keliru..
haaaa..time ni lahh
kekalutan aku teserlah dan menyerlah..
hahahahah..:D

Alkisahnya..hari ni..
nak booking Swiss Garden punya pasal..
menyebabkan kekalutan telah berlaku..
Brookband yang ntah apa2 ni..
buat hal ari ni..down..slow..slumber giler..(rasa nak lempar je brukband ni)
FUH!!~
memang aku tension..
mana taknya.. dad dah booking 2 bilik but..
utk mendapatkan satu bilik free..tanpa charge..
dad kena isi borang secepat yang mungkin..hari ni jugak
kalo tak..xdpt free..
maklumlaaa.. cuti2 sekolah ni..rakyat Malaysia ramai..
nak di jadikan cerita..
email xbleh bukak..asyik loading je but xkuar2..
huh!.. pergi la aku merempit ngn LC adik aku..
p pekan cari CC yang bukak
tapi..HAMPEH!>.satu pun taraaaaaaaaa....
ari ni kan still raya aji lagi (raya kedua)..
huhuhu...
dah xtaw nak wat apa..
nasib baik laaaa...ada tanakwagu yang baik ati ni..
tetiba je aku dpt idea nak mintak tolong dia..
hahhahahaa...
kesian diaa..nak tergelak pun ada...
step by step..dari awal sampai akhir..
dari bukak email..download..
print borang..isi borang..
scan...and lastly..
hantar balik apa yang telah di scan tadi
then..semuanya selesai...
dalam kekalutan aku memberi arahan..
sempat lagi dia sound aku (sound tanda syg..hahaha)..
"boley tak **m* jgn kalut? "
hahhahaa..tetiba je aku tergelak..sampai rumah jiran sebelah dengar..
masa tu baru aku sedar..bahawasanya aku dah xcool..rilek bebeh..rileks..ahaks!
betul dia cakap..
"walau sekalut mana pun **m*, kerja yang tak jadi..tetap xjadi jugak, kalo jadi..jadi jugak"
--> lebih kurang mcm ni la ayat dia..hehhehe

SO, MORAL of d story.. dalam apa situasi..kita mesti cool..rilex..tarik nafas..jan mudah KALUT.. kerana kalut e2 akan mengalutkan lagi keadaan yang sedia kalut..hahahhaa.. BEtul x???

**ni la borang nya..ahaks! TQ sawoku~**



1 comment:

Sofia Karim said...

haha.. perempuan mmg cepat kalut.. tp, lelaki mmg cool, ice2 bebeh!! hehehe... pia pun cepat kalut klu bab2 cmni tau...