KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Sunday, November 14, 2010

Saya Nak Jadi Model Kalendar 2011

Sila baca tajuk entri NinaAz di atas..
hehehe...
entri kali ni pulak pasal nak jadi model kalendar..
Tahun 2010 da nak hampir ke penghujungnya..
2011 akan menjelma ..xlama dah lagi..
so..
apa salahnya kalau NinaAz nak jadi model kalendar 2011..
Kalendar untuk tatapan diri sendiri..hehehe...
ni adalah salah satu giveaway yang akan di beri oleh pemilik blog yang bernama
CHEKGU N@M@N

Syarat-syarat utk mendapatkan kalendar 2011 dengan menggunakan gambar kita sendiri ni pulak simple je.. xpayah keluarkan duit..juz ikut step yang ada dalam entri CHEKGU N@M@N ni...
Ok..
--> maka..dengan ini..saya meng'upload'lah gambar2 yang tak seberapa ni..
(chekgu n@m@n cakap, max 5 pics je taw..kalo lebih..REJECT!!! hehehe..)

(Perasan MODEL JAp...weeeeee~~~~)






ok..ok...dah3.. cukup dah 5 pics..
(^_^)
hehehehe...

hopefully...
gambar2 ini akan terpilih...yuuuhhhhuuuuuu~~~~

buat kengkawan yang mahukan kalendar berwajah sendiri...
apa tunggu lagi..
joinla sekarang...
untung2..dapat jadi model kalendar 2011..AHAKS!!!

**cuba jangan tak cuba..cuba jangan tak cuba..hehee**
(Sebelum 30 November 2010)

3 comments:

Sofia Karim said...

Nak2 jugak jadi model!

n@m@n said...

salam..tengah nilai gambar²..;)

NinaAz said...

bagus2..nilai jgn xnilai..hehehe