KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Friday, December 2, 2011

Sekinchan IKAN BAKAR

Assalamualaikum.. Halo readers!!!

Alhamdulillah... aku dah Qualifying Supervisor HERBALIFE!!!.. wow!! terima kasih.terima kasih..terima kasih ALLAH...

Kali kedua datang HQ HERBALIFE dan order barang as SUPERVISOR... wow! hehehehe..

On the Way balik.. kami tersalah ambik jalan sebab terlalu exited kunun dapat jadik supervisor.. AHAKS! entah kemana-mana haluan dan motif seterusnya untuk ke Danau Kota, Tukar barang dengan my bizness partner tersayang.. :)

tekan punya tekan pedal minyak, TETIBA tertoleh kanan then TERNAMPAK signboard : "SEKINCHAN IKAN BAKAR"..

NAH! apa lagi, terus belok kanan masuk kedai tu.. alang-alang kelaparan dan sememangnya aku dah lama teringin nak rasa ikan bakar sekinchan.. dengar-dengar femes ames.. :)

Cawangan restoran ni area Jalan Pahang dan betul2 berdekatan stokis kereta-kereta mewah.. PERGH.. jamu mata dengan BMW, COOPER, MERCEDES.. blaa..bla..blaa.. si tanakwagu dah berangan siap-siap. kunun itu kereta dia..AHAKS!

Menu terpilih...

Nasi putih

Kerang bakar bersos (500g - RM10)

Ikan Bakar (kembong + keli - RM20)

Milo ais + Neslo ais

Licin..kenyang.. BURP! Alhamdulillah...

Total bajet makan : RM40


Ikan bakar dia just bakar macam biasa jea, macam tak de perap-perap.. cuma sos dia jea la yang menambah rasa... sedap dan boleh tahan..

Ok.. tu saje entry pasal ikan bakar ni..hehe.. JANGAN LUPA SINGGAH yea kalau lalu bulatan pahang

Papai!!




No comments: