KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Tuesday, December 27, 2011

OMBAK RINDUku singgah di KOTA KINABALU

Assalamulaikum.. Halo readers!!

Kecoh satu MALAYSIA pasal OMBAK RINDU... BEST sangat ker?? ombak rindu dah jadi pekasam baru aku nak pergi tengok.. heeeeee, siput betul


Ombak rindu??? erm, boleh laaa.. CERITA SEDIH.. CERITA JIWANG.. CERITA PASAL ORANG KAYA YANG SOMBONG LAGI BONGKAK LAGI ANGKUH.. heeee, cerita yang menyebabkan aku.. (T____T), adeh! aku bab2 sedih ni fail betul laa, mesti layan sekali dengan air mata..hahahaha... lagi2.. memang betul2 tengah sedih ni sekarang.. huuuuuuuuuuuuuuu

Semalam dapat Hang Out dengan BFF--> IOI MALL.. seronok.seronok. lama tak jumpa dan lama dah tak tahu pasal perkembangan diri. tapi seingat aku laa.. yang pasti, tiap kali dia pindah rumah, mesti aku sempat jejak kaki kat rumah dia yang baru tu..heeee.. betul tak tonah?? setakat ni aku rasa dah 4 kali kot dia tukar rumah, rajin betul mak cik tu angkut barang, dah la barang rumah macam dah ada family... kalau rumah aku, memang betul2 rumah bujang..AHAKS!

Pepagi aku dah minum SHAKE HERBALIFE, so after wayang baru terasa kelaparan yang keteramatan, mana taknya dah jam 5 petang. Aku teringin nak makan LAKSA, so kami singgah di ASAM HOUSE, berdekatan dengan GSC...

TOMYAM kat sini memang terbaik~ betul2 kow! macam makan kat Narathiwat 6 tahun lepas.. hahaha... Banyak pilihan makanan kat sini, kalau korang nak rasa, sila-sila ke ASAM HOUSE ;)


Tomyam tu...ce tengok, ce tengok.. ada rasa terliur tak?? heeee (ini my BFF punya)



Yang ni plak... ce tengok..ce tengok.. power kan blackpaper dia?? confirm angkat perut kalau licin satu orang makan (my adik punya)


Laksa tu... aku yang punya... not bad laa.. COLEK BUAH tuu..aku rasa, aku kot yang banyak bedal..AHAKS! memang betul2 memiara lunnok ;)


Hai!!!! ini my BFF.. heee.. dari kecik sampai besar kami kawan.. COOL tak ;)

to my BFF : Everything happens for a reason. Nothing happens by chance or by means of luck. Illness, love, lost moments of true greatness and sheer stupidity all occur to test limits of your soul. We pray the best for us.. ;)

Next time! kita HANG OUT lagi yea...heeeeeeeeeeeeee ;)


"i'm happy...
yet....
i'm depress too... "


Papai!!