KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Monday, May 25, 2015

REWARD dari SEQY BEAUTY!!!!

Assalamualaikum... 

Macam tak percaya pulak, dulu menggila duk baca blog sepet.. kihkihkih tekekek gelak.

Sekarang ni! join bisness under sepet pulakk. wawawawa. weols siap berholiday sesama tahu. jeles tak? hahaha. Untungnyaa lah dapat boss yang pemurah, baik hati, peramah macam sepet + family nie. wink2.!!! 

Alhamdulillah! dapat HQ yang prihatin!! KEGEMBIRAAN DIKONGSI BERSAMA. hah gittew taglinenya. hehe. Korang dah tahu kan sepet dah ada produk kecantikan brand sendiri. Tak lain tak bukan. SEQY BEAUTY!! hah. kalau korang tak tahu pekebenda seqy beauty tu. sila google ye. hehe. 

Aku terkecimpung dengan seqy beauty ni start akhir tahun 2014. Time tu aku macam excited sangat dengan TESTIMONI-TESTIMONI seqy beauty. FIRST produk seqy beauty: BB Cream. 

PERGH. testimoni bbcream seqy ni memang betul2 menggugat iman aku. haha. mana taknya. Situ sini feedback yang gempaq baiknya. Aku apa lagi. Cuba rebut peluang yang ada. Alang2 produk meletop, baik aku SIGN UP AGENT terus + sendiri pakai . hehe. 

YES! AKU BERANI TANGGUNG RISIKO. Laku ke tak laku ke, ada orang nak beli ke tak. ITU BELAKANG KIRA. aku tak pernah pikir pun. YANG PENTING, AKU NAK JADI AGENT PRODUK TERLAJAK CANTIK ni. hehehe. 

BERMULA dengan AGENT. Ambik stok pun tak banyak. Alhamdulillah. macam tak percaya, aku dapat restock produk DOUBLE, kemudian TRIPLE. perghhh!!! syukurrr. ada rezeki aku dengan seqy beauty. Dan yang paling best!!! aku dapat REWARD dari SEQY BEAUTY!!! 

pergh. baru sign up agent dah dapat REWARD uols!!!! hehehe. 

REWARD aku yang pertama dari seqy beauty: 



2 HARI 1 MALAM di GRAND LEXIS PORT DICKSON 

Alhamdulillah. dapat bawak family santai2 dalam bilik yang selesa ni. haha. siap ada pool uols. Aku orang kampung jer. tak pernah2 duduk dalam bilik ada pool ni. jakun 2saat. yang paling seronok, tak lain tak bukan. my baby boy Daffa leeee.. Nak swimming dalam pool je kejenya. padahal, tak reti pun swim. haha.






Malam pulak suami aku lepas gian memanah. hehe. lama tak memanah katanya. yea la. kat KL ni manalahh nak memanah. setakat tipu2 memanah cenggini boleh la haa. kalau nak real masuk hutan tu. nanhado. ko hado? haha



Cuba teka. mana satu yang suami aku punya.? hahaha

Hhehehe. dulu duk usha2 je grand lexis ni. Tak mampu maks nokk nak bermalam kat sinih. Tup tup. rezeki!! dapat jugak berpoyo2 kat sini. muahmuahmuah. TQ SEQY BEAUTY!!!!! 

DICIDE UNTUK SIGN UP STOKIS

Phiuwww. Ini keputusan paling berat aku nak pilih. haha. aku macam . hurm. nak jadi stokis ke agent. agent ke stokis. hehe. tak ada orang push pun aku untuk buat pilihan. Jauh sekali SEQY BEAUTY nak push2. Aku yang pilih sendiri. 

Lepas beberapa bulan aku jadi agent, kalau tak silap 2 bulan kot. HQ ada open untuk pengambilan stokis buat kali pertama. Congak punya congak. kira duit yang mana ada. nak berhutang? hurm. malas. modal bisness aku. untung bisness yang mana dapat. bla.bla.bla. 

LAST2  AKU DICIDE untuk SIGN UP AS STOCKIST SEQY BEAUTY. aummmmmmmm!!!!. Alhamdulillah. rezeki dengan seqy beauty masih ada. :) Aku percaya dengan produk seqy beauty boleh pergi jauhhhh sejauh jauhnyaaa. so, thats why aku pilih untuk jadi stokis seqy beauty. hehehe. PRODUK GEMPAQ TERAJAK CANTIK kot!!!! korang yang mana belum cuba. memang rugi sesangat! hehe 

REWARD KE-2 dari SEQY BEAUTY 


2 HARI 1 MALAM DI VILLA PHILEA RESORT 

Baru je jadi stokis, terus kena bagi reward kat boss. hehehe. nilah yang aku cakap. boss kami memang superduper awesome laaa. OHSEMWEI!!!! 

2 hari 1 malam di philea memang mendamaikan. Aku suka dengan suasana kampung kat situ. walaupun tak berapa nak kampung sangat. kira macam kampung moden lahh lebih kurang. ada pool. ada tempat mainan budak2. Bilik pun cantik! Lain dari yang lain. kurlas tahu. heeee.




Sebut pasal pool. hurm. tak lain tak bukan. Anak akulah yang paling seronok. sampai tak reti2 nak naik. kihkihkih. Budakkk lah katakan.



Dua orang ABANG SADO ditepi kolam. kikikiki



Aktiviti malam. jalan-jalan cari makan. jumpa orang emas, berenti ambik gambar. hehe





Sesi photoshoot stokis-stokis bersama dengan founder!!! hehehe.





posing sebelum balik - DAFFA EZRA

TQ boss untuk segala bagai reward ni. Semoga seqy beauty bertambah maju dan dimurahkan rezeki boss sekeluarga. hehe. 

Jangan lupa yea taglinenya. KEGEMBIRAAN DIKONGSI BERSAMA. ekekeke. nanti bagi lah reward lagi!!! hahahahha *larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk  


JOM dapatkan produk terbaik dari seqy beauty!!!! 

BB CREAM 
SAKURA MASK 
CLEASER 
SKINCARE SEQY BEAUTY 

NAK JADI AGENT/DROPSHIP? PUN BOLEHHH~ 

For details products/bisness: 0193190117 

TQ for reading! K Bai!!~    


Thursday, May 21, 2015

SKINCARE by SEQY BEAUTY

Assalamualaikum...




TERBARU DARI SEQY BEAUTY!!

Cleanser : membersihkan kulit dari dalam dan dianggap sebagai pembasmi kuman. mengandungi vitamin c dan pelbagai jenis extract tumbuhan dengan tujuan pemutihan.

Toner : diformulasikan dengam ciri2 mengawal sebum (kelenjar yg mengeluarkan minyak), mengurangkan radang (kemerahan) pada kulit wajah dan mengurangkan jerawat.

Serum : diformulasikan untuk acne skin. Mengawal sebum. Bertindak sebagai anti mikrobial dan mencegah pertumbuhan bakteria.

Day n night cream : 



Diformulasikan  dengan pelbagai jenis ektrak tumbuhan untuk mengawal sebum dan mengurangkan kemerahan. Gunakan 2 kali sehari boleh mengurangkan jerawat sekali gus membersihkan kulit wajah. Agen penyejuk boleh menenangkan kulit dan mengurangkan kegatalan yang disebablan oleh jerawat. 

Jom dapatkan skincare seqy beauty sekarang!!!!


019.3190117 
fb: De NinaAz Shoppe 

Tq for reading!!! k bai