KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Monday, February 3, 2014

Testimoni Kaylena Beaute' by Our Founder: LEUNIEY NATASHA

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 


UPDATE: KAYLENA BEAUTE' 





"Sebelum menggunakan Kaylena Beaute' Leuniey, Skin leuniey mmg dah okay, tapi bila preggy hormon tak stabil, kulit jadi kering, kusam, pimples kecik2 kat dahi, tapi leuniey tak pakai apa2 pun skincare disebabkan atas nasihat yg pakar pada awal preggy tak elok pakai skincare. 

Alhamdulillah takdelah terok sgt perubahan hormon tu, selepas 5bulan preggy leuniey try sample skincare dari production memandangkan dah lama nak buat beauty product sendiri, so leuniey cuba tanya kepada yg pakar adalah elok atau boleh pakai skincare pada kandungan 5bulan, dah boleh pakai tapi secara nipis2, so leuniey try pakai lah, alhamdulillah dengan izinNYA kulit leuniey lebih elok dari sebelum ni. 

Now dah ramai yg telah mencuba dan ramai testimoni kami telah membuktikan yang Kaylena Beaute' salah satu skincare yg boleh menyelesaikan semua masalah kulit muka. Alhamdulillah." -credit to Instagram Leuniey Natasha 


**Jom order Natural Skincare Kaylena Beaute'**



Uolls boleh PM terus ke 0193190117 

Facebook:

TQ for reading!! k bai~





29 comments:

Cik Nor said...

good sharing..:)

Kamsiah yusoff said...

comel...tp sejak masuk blog Nina ni baru perasan isteri apek ni ada produk sendiri..

Dzureen Darwis said...

oh dah jadi founder cosmetic produk rupanya

Anonymous said...

wah menarik ni! msti bagus produk ni yer !

adventure mama said...

kawan sy pun jual ni..ok ke?

Kakzakie Purvit said...

Dah cantik bertambah cantik..

Qaseh Wee said...

sdg timbang tara nih ...

Nur Nainis said...

Famous juga ye produk ini. Tapi saya je yang baru kenal..hehe.

Bunda_nora said...

nanti comel macam leuniey jugak...hehe

Unknown said...

leuniey mmg cantik kulitnya
berseri2 gitu

Tie HT said...

comel kan liuneiy :)

Unknown said...

cantik jadinya leuniey ni.. macam best je try

::EIDA:: said...

eh eh Nina jadik dealer ke? dulu ida pakai ni. tpi lepas susah nak dapat, ida tukar skin care daaa.. huhhuhu

Unknown said...

cantiknya kulit diaaa..

nak try gak la nanti.. heee.

Unknown said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Cho Zila said...

oo produk baru lagini... kalau ok bolehler mencubakan.. ni wife penjaga goltu ker???

merahitujambu said...

rm bapa dear..sy pregy jadi boleh pakai bila?

Unknown said...

isteri apex ni mmg dh sedia comey

::NureeN:: said...

hehe...
bab nak pakai2 mcm ni la nureen fail sbb malas hahaa

☾SHiemaCMa☾ said...

salam sis NinaAz..

oo..baru tau dia ada produk sendiri,,
tuan empunya badan pun mmg dah comel

eima said...

baru tau .. bgs la hang ni semua bisnes ... menda yg baik mesti share ye dak

dear anies said...

da la cantik pakai produk cm ni lagi bertambah cantik

hazanis said...

kulit luni mmg cntik. selalu ternampak dia masa keje dekat watsons.:)

Erin - Ibu Qistina + Qaisara + Qamilia said...

Tetiba mcm nak try pulak produk yg Leuniey ni jual...
Nampak menarik! :)

Unknown said...

mmg flawless jer..comel bini apek nih.. :)

"bella Chentaku" said...

Mhl x satu set tu. Ok x utk muke berjerawat?

Nina Mads said...

macam comel je.. hehe. nina pakai ok x produk ni? sbb nina takut nk cuba produk baru. bini apek mememy comey kan :) anak dia pun cute mcm mak dia.

QasehnyaRania said...

makin gebus le nanti :-)
tp kulit leuniey mmg flawless kan

Nik said...

leuniey dah ada produk sendiri. tgk testimoni kat intagram dia. mmg nampak la perubahan