KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Sunday, April 29, 2012

Dream CAR..... :D

Assalamualaikum... haloo readers! have you had your SHAKE today??

Cantik tak kereta aku ni.. si kacak pearl kena salut dengan warna hijau.. pergh! terbaik ah! Ni tahun ke-4 aku pegang stereng si kacak pearl. Dulu ingat lepas habis belajar dan dapat kerja, nak ubahsuai sket,, nak tacap kasi lagi kacak sket.. nak tambah audio la, nak tukar tayar nipis la, nak tukar stereng laa, nak tukar rim la,, bla.bla.bla. alih2.. dah setahun kerja, salut dengan HERBALIFE jugak yang jadi nyaaaa.... pasal stereng, rim, tayar seme tu.. dah hilang kelaut dah gamaknya.. MUAHAHAHAA :D




Sayang sangat2 giler2 kat si kacak pearl ni.. susah senang, berhujan berpanas, semua kami rasa bersama.. kikiki.. si kacak sakit, aku pun terasa jugak $$$... si kacak gembira.. aku pun happy gembira jugak^^^^^ pendek kata.. dikaulah penawar dikala duka dan lara..eh, ada kaitan?

Teringin jugak aku nak cari kawan untuk si kacak ni.. time aku tido dalam rumah, ada jugak peneman si kacak kat luar tu.. huuuu... hurm.. so, kena kerja keras sikit la kan.. tapi, aku ni pemalas yang amat.. so.. mimpi jea laaa..

heee.. tapi, kalau kita ada impian.. kita mesti berusaha untuk capaikan?? tak kira laa ambik masa berapa lama sekalipun.. lagi cepat, lagi bagus.. SETUJU? .. Salah kea kalau kita nak ada impian yang besar? impian yang tinggi? heee.. mana taw, ada suara sumbang kat belakang tu.. : "eh! poyo laa minah nih.. impian over kotttt... mimpi jea laa minah oi..oi..oi.."

Hahahaa.. pedulik.. aku ada impian.. ko ada? hee, tipu la tak de.. setiap orang mesti ada.. ke takut nak berimpian?? ah.. whatever..tak kiralah apa pun.. salah satu dream yang aku ada.. DREAM CAR. yeah! dream car.. walaupun aku rasa over sangat dream car aku ni.. tapi, tak salah kan kalau aku nak dreamkan car ni kan???


pergh! fuyohh..ohsemmm giler dream car aku ni..muahahaha :D

Dapat jea dream car ni.. benda pertama yang aku nak buat,, bukak pintu untuk ma, abah, gama, gapa.. jemput naik,, duduk betul2 (jgn bersila plak).. pastu round jenjalan.. 1km pun jadik laaa.. .waaaawaawaa.. :)

WHAT'S YOUR DREAM CAR?

Papai!





1 comment:

nadia arrumaisha said...

good luck and all the best dear