KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Monday, June 24, 2013

Apakah sarapan anda hari ini ????

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Dah sarapan kea???? Makan apa? Mesti makan nasi lemak kan? Tak pun biskut kering cicah milo panas kan? Kan?. Kea mee goreng mamak? Tak pun tak sarapan? Muahahaha. Kalau korang tak sarapan lagi sadis tau. 

Kalaulah perut tu boleh bercakap. Confirm tengah maki2 korang sekarang gara2 tak sarapan. Ahaks! 

Aku seperti biasalah. Pagi aku dimulakan dengan sarapan sihat. Haaaa. Sihat sangat!. Sarapan yang sangat2 tinggi nutrisi dan rendah kalori. 

Walaupun dah nak dekat 2 tahun aku minum ni jea untuk sarapan. Iolss tak muak tau. Tak boring dan tak bosan. Tapi, lagi bertambah2 kesayangan dan kecintaan. Hikhikhik

My sarapan everysingleday :)


Cakap pasal muak ni.  Shake Herbalife yang lazat ni actually ada 5 perisa (Vanilla, coklat, cappucino, tropical fruit dan strawberry). sebab tu la aku tak muak. kalau rasa dah bosan dengan coklat, aku boleh ambik cappucino. kalau muak dengan cappucino, aku boleh pilih strawberry. haa. kerlass kan. 

Memandangkan ramadhan dah semakin dekat dengan kita. Apa kata, ramadhan tahun ni, kita ubah cara sahur kita? hehehe. Tahun ni, tahun kedua aku berpuasa bersama herbalife. energy tak payah cakap ah. ko cuba dulu baru ko tahu macam mana. hakhak. 

Aku ada buat special promotion sempena ramadhan. Kalau ada sesapa yang nak try herbalife, contact aku lelaju eh! boleh pm kat FB atau terus ke 019-3190117. cepat tau! promosi terhad okkey! :)

  

Tq for reading. K bai!



13 comments:

Kakzakie Purvit said...

Hanya yg consume aje yg tahu kan..

Unknown said...

wey meh la cite kat aku! aku nih selalu lemah tenaga masa ramadhan, lembik sbb x suka sahur..

Anum said...

hai
moning anum sarapan milo n roti

dear anies said...

breakfast sy ringkas je arini...oat + kurma

Cik Nor said...

kita minum milo panas ngn roti gandum pnuh..:)

Han Hanni said...

Kite pagi3 minum milo je..

Dzureen Darwis said...

Zue sarapan cuma minum air je. Kalau berat2 nanti mula lah rasa nak muntah. Kadang2 kalau kurang tidur Zue ambil caffeine. Tahuuuuu x elok :( tapi nak wat camne?

Giorgio Izas said...

Giorgio xbersarapan lagi ni... Hu3
Dah 32jam bekerja tanpa tidur...
Kan best klu ade HerbaLife.. (^_^)

Unknown said...

selamat tgh hari.. hihi.. pagi tadi deqla mkn nasi goreng + mihun.. ;)

Tinta Farah D said...

best ka minum ayak ni ?

Unknown said...

mcm2 remy mkn setiap pagi...ade jer menu nya......

Zura said...

zura mkn roti gardenia cicah gulai kawah...winkk winkk !!

Nik said...

akak selalu srapan biskut or roti jea..hehe