KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Sunday, September 16, 2018

Pemborong & Pembekal: COKLAT BATU VIRAL

Assalamualaikum... 

Coklat batu viral. Coklat ni sekali tengok macam rupa batu akuarium. Ramai yang kompius ini batu ke makanan kan. hehe. Ada juga yang tanya. Ini coklat ke gula-gula. Coklat you olls. hehe 


ROCKY CHOCOBITE (coklat batu viral) 









Coklat batu ni memang ralit makan dia. tak leh nak move on. Rasa nak mengunyah aje. Lagi-lagi hantu coklat. aduhhh. Bahaya betul. 

Biasa customer borong coklat ni untuk jual. diaorang repack balik. Packing 50g. 100g dan sebagainya. Ada juga yang campur dengan coklat bulat almond tu untuk dibuat doorgift











Harga kami. kami jual minimum 


100 g RM5
500G RM25 
1KG RM35 
Untuk belian borong 5kg RM170


Harga last kami akan bagi untuk belian minimum 10 kg 

Berminaat untuk dapat COKLAT BATU VIRAL dengan harga yang lebih murah? 
Nak order COKLAT untuk DOORGIFT seperti gambar diatas? 

Jom wassap kami : 0193190117  




1 comment: