KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Wednesday, January 27, 2010

Aku jatuh CintA lagi...(^_^)

Fuh....

(^_^)...

hari ni..
observe guru pendamping...
first time la kira ni masuk kelas sepanjang 8 hari buat ros kat SAMM ni..
hmm...
kelas tingkatan 4 Akaun 2..
masuk kelas..semata-mata nak observe guru pendamping...
so.. xd la rasa nerveous sgt..
bukannya aku y ngajar..

seperti biasa
apabila guru masuk
pelajar akan berdiri untuk beri salam..
"Assalamualaikum Ya Muallimah..."
kemudian mereka baca doa..
dan duduk..

bermula lah episod aku utk memberi komen ttg apa yang guru pendamping aku tu buat...
hmmm...
mula2 sekali.. aku tulis..
pelajar berdiri dan memberi salam kpd guru (ni pun kena tulis ke)..huhu..........
selang beberapa minit kemudian..
hihihi... tangan aku berhenti menulis..
sebab BLURR>..
..xtaw nk tulis aapa..
wakakaka...~
so..
fikiran ku mula melayang... hihi..
melayang dalam kelas tu je
bukan nyer luar kelas..

hmmm...
tiba2..
terdetik lam hati aku..
"BESTNYA JADI CIKGU"..
hihihi..
entah mengapa..
tiba2 perasaan itu ada..
sedgkan selama ini..
aku betul2 tak suka.. dan tak nak.. serta tak mahu...huhu
alhamdulillah...
akhirnya..
perasaan suka ini sudah hadir dalam diri aku..

waaaaaaaaaahhh!!!!!
AKU SUDAH JATUH CINTA DALAM DUNIA PERGURUAN!!!....

tiba2... aku tgk pelajar dah bangun..
hmm..
ini bermakna ..kelas dah habis..

hahahah
aku tak tulis komen apa2 pun ni.. wakakaka...
hentam sajalah...

Next---> cepat2 aku g kantin ngn ja..lapo bebenar..!!!
---> print Lesson plan utk esok..yeahh!! esok ngajar..
byee!!~

4 comments:

eyna said...

hihii.. aku lak da nk masuk 2 minggu mengajar.. da start nek fed up tgk student ku yg mengada2..huhuhu

Amalina Azahar said...

usih..hihi..aku baru sekali mengajar..mantap ah ko.. cayok2!!

eyna said...

aku takde ros weh... skolah tu tak kasi can aku wat ros. masuk2 jew dapat jadual. giler bangang btol

Amirul Syafiq said...

Semoga berjaya ke akhirnya!