KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Saturday, November 19, 2011

Tugasan Individu Kursus Induksi

Assalamualaikum.. Halo readers!!

Sekarang ni aku sedang gigih mencari nota-nota, google search dan sedang gigih memerah otak untuk mencipta ayat-ayat yang superpower bagi meyiapkan tugasaan aku sebelum 22 November ni...tik..tok..tik..tok.. 3 hari lagi wei!

Agak tension + kesunyian. Rumah ni dah tinggal aku sorang jea yang tak balik kampung lagi. Housemate kesayangan telah selamat sampai di kampung halaman (puncak alam).

Lama giler dah aku tinggal kerja menaip + perah otak ni. Lagi-lagi bila kena study balik, banyak fakta-fakta yang perlu aku ambik tahu. WARGH! .sabar2.. Nak berjaya kena usaha. ye idok?

Tajuk yang agak panjang lebar ni lah yang aku kena karang tidak melebihi 5000 patah perkataan. Memula bukak soalan agak terbeliak jugaklah tengok 5000 patah perkataan tu. bila baca balik..owwhhh "tidak melebihi".. so 100 patah perkataan pun boleh la kan? haha..ping! *PELEMPANG*

**gambar yang tiada kaitan dengan tajuk entri**

Tajuk tugasan yang agak mencabar otak. orang kata senang jea, "ala, ko google jea".. Haa... banyak la ko google.. tak cekak doh kawe nak google. tok tahu hok mana so nak ambik. ken silap ambik fakta tak pasal kena reject..**ha, kan dah cakap kelate tu**

Tajuk : MALAYSIA MENSASARKAN UNTUK MENJADI SEBUAH NEGARA MAJU MENJELANG TAHUN 2020. PELAN PERINDUSTRIAN NEGARA TELAH MENCADANGKAN BEBERAPA LANGKAH YANG PERLU DIAMBIL OLEH KERAJAAN BAGI MENCAPAI MATLAMAT TERSEBUT. NYATAKAN LANGKAH-LANGKAH YANG DIGARISKAN DI DALAM PERANCANGAN TERSEBUT.

cayok2!!! capat siapkan tugasan, cepat aku buleh melilau, midvalley,bukitbintang,times square..semua duk tunggu aku..huuuuu.. kalo tak, duk depan laptop kesayangan la jawabnya.

22 nov -24 nov .. MELAKA, i'm coming !! =)

Doakan aku rajin buat assigment OK!

Papai!!





3 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

sama2 rajin la kita yer...

hehe..all the best....;-)

Juliet_iRa~" said...

induksi kat mn??

melaka ?

Anonymous said...

Itu sebenarnya sebuah film cerewet menyatakan dalam posting ini tentang bagaimana untuk menulis posting , jadi saya punya ide yang jelas dari sini .