KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Friday, November 25, 2011

Wedding Ceremony ~Izaty & Rujhan~

Assalamualaikum... Halo readers!!!

Jemputan kawin menghujani di awal musim cuti persekolahan ini. Rata-rata penduduk Malaysia memilih musim cuti sekolah sebagai musim membina masjid. KENAPA ya?? yaaa.. sebab cuti laaa... kalau hari kerja, susah agaknya maw kenduri kendara. ye idok? :P

Pembuka bicara.. Pemula majlis perkahwinan seawal musim cuti persekolahan..

Tahniah my friend.. Akhirnya CINTA BERSATU ke jinjang pelamin.. happy for you! :)

Jom layan pic kawin. hekhek. Nak tunggu pic kawin sendiri lambat lagi, so, layan jea kawan punya dulu..Zaaazzss! :)

Sama cantik, sama padan.. Bagai Pinang di belah dua :)

Kawan aku ni seorang yang sangat10x RILEKS... walaupun kelam kabut nak tukar persalinan dia, dia masih lagi cool dan slumber. Kalau aku, jenuh KALUT RIBUT! MUAHAHAA :D

Kami dan Pengantin :)

Kek yang mengancam..

Barang-barang hantaran, pelamin & kecantikan kamar beradu :)


Model HERBALIFE yang tetiba sesat

Peneman a.k.a DRIVER :) [Baru berjinak2 dengan HERBALIFE, doakan dia berjaya dalam dunia DIET yang seimbang dan baik untuk kesihatan, amin.amin.amin]

SELAMAT PENGANTIN BARU TIEY!! semoga kekal selamanya. Barakallah :)

Papai!!


2 comments:

z a z a said...

bride punye dress tu dh mcm gaya barat. but i like the tudung tho. hihihi

NinaAz said...

HEHHEE.... cantik kan :)