KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Friday, November 25, 2011

I LOVE KURSUS INDUKSI......

Assalamualaikum... Halo readers!!!!

Yeay! kakiku sudah menapak di kampung halaman.. SUKE>SUKE>

Selesai jea kursus induksi semalam, terus FLY dengan BUDAYA BUS =) ... Alhamdulillah, ALLAH permudahkan aku sampai di kampung halaman. HOME SWEET HOME.. kelantan tercinta...

Macam-macam aku dengan kabar berita dari orang yang telah pun pergi kursus induksi ni. Ada yang cakap, OTAK JEM, STREESS TAHAP CIPAN BERANAK LAPAN, tak de masa nak rehat, tension nak jawab exam, nak baca banyak2 giler.. BLA.BLA.BLA.

Tapi, bagi aku.. kursus ni rileks sangat, tak de bagi tekanan yang melampau. dapat makan yang best2, dapat tido dengan best..nyenyak siap dengkur sampai GROUND FLOOR lagi tu... dapat menikmati keindahan pantai dari tingkat 15..SUBHANALLAH... sangat indah ciptaannya...

dan yang paling best sekali, dapat kenal dengan ramai orang di sana.... =)

Banyak jugak input2 yang menarik mengenai seorang penjawat awam. Banyak benda yang aku tak tahu.. aku jadi tahu.. :)

Kursus induksi dijalankan selama tiga hari. dan hari last adalah hari untuk menguji minda dengan menjawab kertas soalan satu dan dua. Alhamdulillah.. Allah permudahkan urusan aku. Harap2 kami semua yang BATCH TERAKHIR kursus induksi abad ini, harap2 LULUS dengan jayanya.. Amin.Amin.Amin

Menurut urusetia kami yang sangat-sangat setia membimbing kami, kursus induksi KALI ini adalah yang terakhir, dan mungkin tahun depan akan ditukarkan kepada program yang lain, dan hari berprogram itu dalam 5 hari kot.. begitulah gamaknya. aku pun tak pasti. wait and see next year OK! =)

Babai kursus induksi.. babai THE EMPEROR HOTEL OF MALACCA.. babai melaka. Negeri yang sangat cantik dan bersih persekitarannya.

SAYA SUKA MELAKA.. SAYA SAYANG DAN CINTA KELANTAN DAN SAYA ANAK MALAYSIA!

Papai!!





1 comment:

~izan~ said...

hehe..bagusnya awak ni minat kursus.tp kalau kursus yg sempoi2..akak pun suka.dulu akak pun penah keje,bila sebut kursus,mula la mcm2 rasa sbb kena tinggalkan anak kan.tp kalau kursus setempat,haa akak tak kisah hehe...

slmt bercuti dik!~