KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Monday, August 18, 2014

Fabulous Mom : 10th Anniversary special products

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Tahu tak sekarang ni fabulous mom ada special sale sempena ulangtahun mereka yang ke-10? 10 barang dengan harga RM10 setiap satu! Wow tak???



Semalam aku sempat singgah di fabulous mom cheras. Punya la gigih singgah sebab nak beli dia punya tote cooler bag tu. sebab nampak hot mama sangat! Ngam3 tinggal 1 piece jea! rezeki kot!



Nyesal pulak beli 1 jea nursing bra tu. Harga retail RM39.90 kotttt. warghhhhh.. tak pe.tak pe. sale ni sampai 1 september uollss. So sempat laa lagi kalau korang pun nak sambar se dua nursing bra tu. IHIKS!



Produk details ada dalam web ni. korang KLIK SINI yea. 

TQ for reading! K bai~  



5 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum nina. memang nak pergi, tgu esok malam ku jejak FM nanti. hihiiii. memang murah gila nursing bra. ritu beli 4 helai dah 80++ ni boleh beli lebih sikit sebab dah selesa pakai nursing bra je skrg. hakhakhakk ;p

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

MizzTina said...

siyesli nursing bra FM ni selesa gila.. ni yg rs nk tmbh koleksi ni.. murah tuuu

Normi Nieza said...

good review..:)

asyifa mustaffa said...

Murah jdinya nursing bra tu...menarik ni..!