KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Friday, August 15, 2014

NEW PACKAGING KAYLENA BEAUTE

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Hari ni aku nak show off kat korang new packaging kaylena beaute!!! aummmmmm.... HAVOC sangat packaging baru ni taw!!!!!! iollsss as a user ni sangat2 rasa bangga dan kembang lubang hidung 50inci bila tengok new packaging yang sangat cantik ni. macam cantik jer. macam comel jea. haha



Apa yang menarik untuk new packaging kaylena beaute ni? 

NIGHT CREAM baru uolssss!!! wahaaaa.. best! 

Testimoni by Leuniey Natasha (pengasas kaylena beaute):



"Uolls tak perlu risau yer, night cream ni 100% based on fruity extract dan paling penting iaitu ROSE Hip Oil menjadi bahan utama dalam produk kaylena beaute nie. Perbezaan ini kita nak cakap YANG LAMA MEMANG DAH BEST, tapi yang BARU LAGI BEST KEBABOMMMM cik kak cik kak semua tauu. cik abang kalau nak pakai pun boleh tak de masalah uolsss. So nak terangkan kat sini, so next yang mana baru nak start pakai kaylena beaute new packaging, pastu cakap kenapa tak de effect ke apa jangan risau, kadang2 skincare nak suite dengan kulit masing2. ambil masa tau!!! Tengok2 2weeks-1months tadaaaaaaaaa. waa gitu cik nonn. hehee." 

Haaa. amacam? meletup tak testomoni leuniey natasha? hehehe.. 

So? apa tunggu lagi. tak nak keeeee kaylena beaute new packaging??? AHAKS!



0193190117 

TQ for reading!!! K bai! 



4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ibu nina, wahh lawa2. silalah belanja satu krim muka kaylena. hahahhaa ;p

Nory Zoulkefle said...

Wahhh teringin jugak nak cantik macam isteri Apek tu..dia kan owner produk ni...

Mimi Azirah said...

pakai nih muke jd mcm leuniey x??hehehe