KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Thursday, April 21, 2011

Ada Aku Kesah??

Wikiwikiwikiwiki...........How come IF your EXbf or EXgf come back to you?? nak bakorrr ke nak sekeh ke nak apa???
it's up to you la..Ada Aku Kesah??

BUT,,!! jangan sesekali kenang kisah yang lalu time korang indah2 ngn dia... cuba korang flashback balik..,time korang susah, berteriak menangis macam orang giler meroyan,, ada dia ingat kau? ada ke dia di sisi kau?? ada ke dia kesah ko??

tetiba laa konon exbf or exgf datang merayu balik kat korang, jangan pandang belakang congkak lagi la yea..buat2 derk jea..bagi penampor lagi bagus..kalau dah ludah tu, tak kan nak jilat balik..iye dok? say Good bye lagi bagus =)

Tunjuk la sikit yang korang boleh hidup tanpa dia..bukannya..*aku lemah tanpa kamu,(lagu FT) ** korang kena kuat! jangan sesekali mudah menerima seseorang dalam hidup korang..

Jangan sesekali menjalinkan hubungan baik dengan EX korang...baik jadi kawan lam FB or whatever laa...buat sakit hati jea..nanti lama2 boleh makan hati sendiri taw..memang la sebagai manusia kita kena doakan yang terbaik dan doakan dia bahagia..tapi, korang tak sakit hati ker? kalau aku..fuh~ meletop!

Jangan mudah merinduinya.... bercakap memang senang, menaip pun senang, but nak praktik tu yang susah..cuba la korang sibukkan diri dengan kerja or what..ala., lama2 lupa la tuh...tak sebulan, setahun..adeih! lame nya! (T_T)

Buang la hadiah yang macam sampah2 tu..tak payah la duk sayang-sayang nak buang...kite bakor jea senang..xpayah pikir-pikir..kalau barang2 yang dia bagi tu ada depan mata, confirm2 la korang akan ingat dia balik, buat sakit ati je..haikkk..tui. =P

Dah jumpa yang baik, dah jumpa yang setia, so xpayah la duk gatai2 nak main kayu 4.. flying kit nanti kan.. baik la korang setia dengna BF or GF yang setia dengan korang,,kelak nanti menyesal tak sudah! lupakanlah yang lama..and one thing, jangan bandingkan ex lama korang dengan bf or gf korang yang ada sekarang, itu sengal namanya OK~ ohoooiiii~

Last but not least, kalau ex korang datang, halau jea..syuuuuuuuuuuuhhhhhhh,,syuhhhhhhhhhhhhh,,pergi main jauh2..tak pun korang bagi la seringgit dua..suh dia pergi dan tak kembali lagi...kejam tak? hhahahaahah... jangan layan even miscall, call or sms or whatever, kelak, dia akan rasa...MASIH ADA HARAPAN UNTUKNYA! holawei....tapi, kalau dia pikir macam tu pun...ADA AKU KESAH????????

Babai!



1 comment:

deDetz said...

huahuahua~ feeling kakak ni yea =p