KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Saturday, June 25, 2011

Block This Person! =)

Hari ni aku repair kereta.., tukar breakpad, tukar minyak gear! saye cayunk keta caye! muaaahhhhhhhxxxx!!! <-- Tiada kaitan dengan tajuk

Block this person!! Ape tuh??? korang pernah tak block orang?? means, block manusia2 yang ada dalam list friends dekat Facebook (FB) atau pun yang memang bukan friends korang dalam FB.. kihkihkihkih... Nape tetiba pulak suka-suka hati korang block mereka?? mesti korang cakap, suka hati aku la, aku punya FB, buat hape ko nak kesah??? betol tak?? =D

Awal-awal masa aku ada FB dulu dalam tahun 2009. time tu tak ramai lagi friend dalam aku punya list, semua orang aku add, semua orang aku approve.. FB tengah menggila time tu kan, main redah jea semua.. nah, sekarang ni, bila dah belambak + macam muak sikit dengan FB ni, mula la aku tak ada kerja,, tengok balik manusia2 yang ada list dalam aku punya FB ni,,, yang aku tak kenal, aku UNFRIEND kan balik, yang menyemak + sakit mata + menyampah aku tengok, aku BLOCK jea..senang! hahahahaha.. Percaya atau tidak, kadang2 orang yang suka BLOCK kita tu sebab dia jeles dengan kita kan.. ada la sebab musabab dia jeles tu.. dia jea yang tahu..kan..?kan..? nah, ko nak block aku?? block ah, hade aku kesah?? Paling kurang pun aku gelak jea..kahkahkahkah1000x~ =)


korang pulak macam mana?? pernah kea block manusia2 yang ada dalam FB tu?? hehhehe.. Ala, kalau tak block pun tak apa la kan, bukan ganggu hidup pun, cuma aku ni haa.. gatal tangan. tak boleh tengok dekat list block tu kosong,, mesti ada punya manusia2 yang aku block.. sebab aku ni memang suka block orang.. hahaha,,, BAJET orang suka bukak profile aku selalu la ni konon.. BAJET orang suka cari pasal dengan FB aku la ni kan.. hehehe... Tapi yang paling tepat sekali, sebab aku tak suka dot..dot..dot..dot..hehehe,, depan2 baik macam kuih apam, belakang2,, huh,, lebih lagi dari monyet yang duk atas pokok tu, walaupun suka gigit orang, anak sendiri dia tak gigit..dia sayang! haih! apa aku cakap ni..


Kadang2 orang yang jenis perasan macam aku ni susah jugak kan..hahaha.. nasib aku perasan sorang-sorang.. kalau aku ajak korang berperasan sama dengan aku macam mana?? kan naya tu.. cukup la aku perasan dengan dunia maya aku sendiri..adeh~ melalut dah

~ Merenung masa depan -> tenung saje tak de guna jugak, sambil tenung, otak mesti jalan!

Papai!!


No comments: