KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Wednesday, June 29, 2011

NIKON! At the heart of the Image~

Salam Israk Mikraj =)

Ahad lepas kami melilau dalam LOWYAT.. For what??? ngeh3.. Survey Laptop da... Tapi bukan untuk aku..hukhukhuk.. tapi untuk adik aku yang belajar kat Matrik sekarang ni..

Kalau sebut jea lowyat, tentu korang boleh bayangkan betapa bersesak2nya orang kat situ. pening kepala otak aku ni

Sawo aku pulak survey Kamera. Tak biasa jalan2 tanpa kamera..huhu..sekarang ni hanya tinggal kamera handset yang capuk ni jea. gambar pun macam hampeh! hadeiii~ SO, try la survey, mana tahu ada yang berkenan.. survey2 dulu, grab kemudian..heheheh,, can't wait for it!!! Nasib ada sawo yang sekepala.. =)

Ni gambar dari kamera handset capuk! nasib baik orang dalam gambar ni comel.. so, nampak la comel jugak pic ni..hahaha

Bosan melilau kat Lowyat, kami naik Times Square plak.. Baru rasa lega,, Rasa luas sikit pemandangan kat sini.. tak de la sesak2 macam kat lowyat tu... hehehe

Rendek punyer rendek, tetiba laju jea masuk kedai ni... macam ada tarikan magnet pulak, padahal nak balik dah ha...

What a wonderful rendek time!! Muahahahaahahh!! parking here about 1 hour!! dua kali masuk lagi tu..muahahaha!! NIKON CENTRE MALAYSIA!! =)


Pergh! Syok giler lepak dalam ni... First time masuk ni.. Sebelum ni memang langsung tak berminat untuk survey2 kamera, apatah lagi nak beli kamera. Guna jea kamera yang dah sedia ada, dah 4 tahun pakai, tapi dah hilang..wawawa.. so, terpaksalah cari yang baru.. First time survey kamera, kamera sebelum ni Abah cayunk yang carikan,, Olympus brand. Tapi kali ni nak cuba brand yang ni pulak..

Masuk dalam Nikon centre ni, mata berpinar2 kejap.. mana tak nya.. Kamera cantik2, kelas2 gitu.. di tengah2 nikon centre ni ada landskap yang dikelilingi dengan kamera!! So, kita boleh cuba try test kamera tu haa... hehehehe.. macam2 jenis kamera boleh try weh! Walaupun kami tak mampu nak grab yang tu, at least, dapat gak try.. hahahahahaha!!! Poyo2 la kejap,, Snap, snap.. macam photographer la pulak aku nengok sawo aku tu.. teruja kemain nampak.. pic dari kamera ni jan cakap ah, kemain lawanya..lawa giler. Aku yang lawa dah ni pun, bila snap guna kamera ni, lagi1000x lawa...hahahahahahaa =)



Wuhuhuhhu,,,, Balik rumah termimpi2... Sabar2... InsyaAllah.. ada rezeki, before his GRADUATION, we will grab it! Amin~

Papai!!~



4 comments:

UyaRayza said...

uya pn tgh aim nikon nie heheh..tp dslr la hehehe

NinaAz said...

hehehe.....nikon terbaikla..ekekeke

noor said...

nikon the best on color setting !

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik