KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Wednesday, June 22, 2011

Bilik Untuk di Sewa - Selangor

Hai readers!! Mencari rumah atau bilik untuk di sewa??? Susah maw cari yea.. kesian.. jangan risau.. ni haa... aku nak buat iklan sikit pasal sewa menyewa ni...

Rumah ini terletak di Taman Bukit Raya, Hulu Langat Selangor. Mempunyai 3 bilik dan 2 bilik air. Hanya ada satu bilik kosong dan seorang Muslimah diperlukan.

Suasana di sekitar rumah ini jugak sangat tenang.. mana tak nya.. kawasan ni berdekatan dengan sungai, air terjun, kolam air panas... =) jiran2 pulak peramah.. satu taman ni 100% Muslim.

Kawasan Taman ini berdekatan dengan kedai2 makan, klinik, sekolah, pekan batu 9, masterskill.

Berminat??? kalau berminat apa lagi.. contact la di nombor ni : 0193190117 (jangan malu2 yea...hehehe...MAX RENT :RM150)




2 comments:

asmah che said...

akak, bilik ni ade lgi ke..?

NinaAz said...

Hai dik. Bilik ni dah not available. Sori. Lupa nak upgrade entry. Heee

Bilik not available. ♥♥