KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Sunday, January 9, 2011

Bangi Village Steamboat

Hobi aku makan..hari2 aku makan..hehehe...
bagi penggemar steamboat...meh nak kongsi sket port steamboat yang baik punyer..
makan sampai pengsan pun boleh...macam2 jenis seafood ada..fishball, hotdog..tu xyah ckp la kan..ABC pun ada,,aiskrim..air, mee dan sewaktu dengannya..sos pun macam2 pesen.. kuah tuk rendam benda alah yang nak di makan tu dia bagi sup + tomyam..kalo rasa nak BBQ pun boleh sebab tempat BBQ pun ada di sediakan....

ambik la sebanyak mana yang korg rasa nak makan..makan la sampai kenyang dan terlalu kenyang..hhehehe...semalam aku lepak ngn family-in law cousin aku..wife dia org serdang, so aku drive smpai serdang then malam tu kuar makan kat bangi..org belanja wei,, apa lagi..rezeki2..syukur2...hehe..adik aku y stdy kat PTPL pun join sama..aku rasa, adik aku la kot JUARA makan terbanyak semalam..mak aiiiiiiiiiiiiiiiiii....4x +++ angkut makanan ..waduh3.. aku tibai dua mangkuk ais krim pun dan kenyang...hahaha....bukan bajet diet taw, dah memang perut aku ni macam ni...makan sikit dah kenyang..tapi memang kerap makan..hehee...

semalam xramai sgt org, selesa laaa.....4 meja bergabung,, ada 4 peralatan utk steamboat di sediakan di setiap meja..masing3 berusaha memenuhkan periuk masing2..rebus sampai rasa masak..then makan...makan..mkan.. lebih kurang 3jam lepak kat kedai tu doe..hahahaa.....memang enjoy laa...

jom Layan pic yang xseberapa dr kamera klasik aku ni..hahahaha

dr kiri, Sepupu aku dgn adik aku yang sengal..diorg la paling byk makan,, nak &^%$ aku tgk dia makan!~Ni plak aku laa..sape lagi..hehee..tepi tu wife sepupu aku.. :Ptgk ni..dah 4x diorg makan aiskrim..waduh3aku rasa, kalo tiap2 malam makan macam ni, kejap je kembang ni..hahahanak balik dah....babai...so, apalagi...Jom r weh!!~Lokasi: Seksyen 7, BB Bangi
Harga: RM21 (Pilihan makanan UNLIMITED..boley makan apa saja y ada dalam kedai tu, sampai puas hati)



1 comment:

Sofia Karim said...

perghhh...nina........ sodapnye tengok ketam n udang2 tu bergolek2 atas pinggan...