KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Thursday, January 20, 2011

Header + Watermark

Today is Cuti Am day... hehehe...,, Selamat Menyambut THAIPUSAM bg mereka yang menyambutnya.. :)

As usual...perkara pertama yang aku buat bila celik mata... ON LAPTOP.. hehe...melekat kat depan laptop sampai la aku rasa perlu buat kerja lain..hahahaha...dasyat kan...skg ni xpe..bujang lagi..kalo dah beranak pinak..aku harap..perangai macam ni tak wujud lagi laa.... :P

Hari ni tak taw kenapa tetiba datang semangat nak Buat Header Tuk Blog aku ni... dah setahun lebih aku create blog ni but xpernah pun buat header sendiri..hahaha...maka, aku pun layanlah apa saja pic editor yang ada dalam laptop aku ni....

dari jam 6:30 am aku tekun mentelaah laptop aku ni utk create header baru...aku search pic2 yang menarik tertarik debom... basic pic plak aku cilok dr Internet..haha...bukan main lama aku mengadap..kaki pun dah banyak kali kebas.. lenguh dowh... mandi pun tak lagi...tapiiiiiiiiiiiiiiiiii... yang aku geramnya...sepanjang 4 jam aku mengadap.. 1 header je dapat buat.. tu pun macam hampeh...huhuhuhu... gambar nampak xhidup ..nampak kena cut..wawawawa....dah la aku xreti nak edit gmbar... sana sini duk heboh pasal photoshop..aku xpernah tgk pun mcm mana photoshop tu..kesiankan...??????????? huhuhuhuhu...
.
.
.
.
.
ni la hasil ketidak kreatifan tangan ku..kwang3...jgn gelakkan aku yea..hahahaha
tu je la yang termampu aku buat..then bila aku try upload lam blog aku....wargh!!!!!!!!!!!!bertmbah ketensionan aku.....tak muat dowh...terkurang width..terlebih height...wakakakakaka....aku rasa aku da check betul2 size header ni....fuh~ sabor jea la.... apa lagi..aku reject terus... xdapat la aku tukar header ni ha...pakai je yang mana ada la kan.. but aku memang bengang gila.... !@#%$^%*...

Dalam kebengangan yang still bengang lagi... tetiba ada email terjah inbox aku...bila aku buka e-mail :

"Salam dear, ok ni sis dah siapkan watermark seperti yang dik mintak.... if ader nk change color, inform tau and hopefully kamu suka...

love,
nadia ar-rumaisha "

Wahhhhhhhhhh..........tetiba keadaan yang bengang bertukar menjadi gembira...hehehee... sejuk sikit ati aku.... TQ KAK NADIA...watermark ini sangat cantik..pandai akak buat..hurm..nak tunggu aku buat watermark sendiri aku rasa hancur... buat header pun xreti... hahaha...
ni la watermark yang kak nadia buat utk aku...CANTIKKAN??TQ sekali lagi kak...jasamu dikenang..akanku igt dirimu dalam doaku..hehehehehe
kalau nak tahu lebih lanjut tentang KAK NADIA, sila la terjah blog beliau... -> KLIK SINI

**Jom cari ketenangan...off to Sungai Congkak**



1 comment:

Nadia arRumaisha said...

sabar dear, pelan2 tau...insyaAllah misti boleh.... apapun thanks ya dear