KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Monday, January 3, 2011

Tak sangka dapat jejak kaki di Butik eDast

Hujung minggu yang lepas aku melilau kat Serdang....Melilau cari kedai utk jilid tesis sawoku ne.. Sampai satu port tu.. aku ternampak satu kedai yang chanteq + tertarik..then bila aku dongak utk tgk dia punya board..Ahha!!~ e-Dast,, Macam pernah dengar nama ni..kalo xsilap, dalam Blog..hehe..Sah..memang sah..betul la..dalam aku punya Shopping blog.. :) Apa lagi..aku pun serbu la dalam butik tu..sampai terlupa nak bgtaw Danish ..kesian dia..tercari3 aku..wisau tkt kena culik la kot..kuang3...

Butik tu memang menarik..aku suka susunan barang3 yang ada dalam tu...harga pun macam biasa..mampu la utk kita beli...hehehe... banyak jenis tudung yang ada kat situ.. aksesori tambahan +++ banyak lagi laa...rambang mata aku tgk..dan..aku rasa aku tak boleh berlama2 kat situ.. silap2 kering dompet aku ni..kwang4...

sempat jugak la aku rembat beberapa barang kat situ..bukan main rembat je taw... bayar la wei..hehehe... Selendang + headband + inner cover neck + Kerongsang.. ha!~ lengkap..sekali harung jea.. berkenan je terus ambik.. lagipun dalam butik tu aku sorang jea ada time tu... kalau ramai2 pening gak..sorang2 baru layaannnn kalau nak choose barang.. :)

ni antara barang3 yang aku rembat... shawl yang sama ngn aku ambik ari tu xd plak lam website ni,,oleh kerana kemalasan nak snap pic sendiri.. semua pic ni aku cilok dr web Butik eDast (Klik SINI).. hehehe...rajin tak aku??Sila la terjah web Butik eDast tu..mana taw ada yang korang berkenan..kalau xdapat jejak kaki sana, boley shopping on9..heheheBila eDast nak bukak cawangan area Cheras ek?? ke memang dah ada kat sini?? kot2 aku je yang xtaw..hahhaa...
Semoga Butik eDast bertambah maju la pasni yea..!~ Gud lark!!~ go..go..go..Malaysia BOLEH..eDast BOLEH!!~ :)


No comments: