KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Monday, February 14, 2011

LoVe Their Style - So..Gorgeous!!

Aku Suka tengok gurls yang pandai berfesyen, berani bergaya dan Comel~ hehehe.... kalau dah pandai bergaya tu, apa jua keadaan sekalipun mestilah tip top cun kan?? Posing masa photoshoot pun lawa kebabomm...hehehe..

and here, want to share to all off u yang suka terjah belog NinaAz ni... gurls dat i love their style!!~ and aku betul2 cakap diaorang sgt CANTIK dan BERGAYA!!! yippieeyyy!!~~~

--> Sila tepuk tangan dahulu kemudian baru scroll ke bawah..hehehe~

~FASHIONISTA REVIEW~

Miss Yanny @ Adriani -> Klik
SINI utk ke belog beliau :)
wahhh...lawa la boot dia...kena dengan seluar + dress tu...suka10x. posing pun cantik..mak aihhhh~
ni plak macam gaya org yang berkerjaya..perh.. aku suka tgk seluar tu..cantik weh.., Kot (blazer? ker jaket?? hehe..ape2 je lah!~) pun sama padan...hehehe..pinjam spek bleh?? :P
Lawa kan gaya Yanny pakai tudung.suka tgk..pernah gak tgk tutorial pakai shawls yang Yanny buat tu..and aku pernah cuba try test dengan aku punya muka..but...mak ai...kalo lembu tgk, lari lintang pukang kot...hahahaha

Fatin Liyana -> Klik SINI utk ke belog beliau..:)
every entry yang Fatin Liyana ni post, i xpernah miss taw!! hehehee...lagi2 part yang banyak post dia punya style dan photoshoot..meleleh aku tgk..nasib aku pompuan..hehehe
Tunjuk apa tu Fatin..~ :)

Maria Elena -> Klik
SINI utk ke belog beliau..:)
Maria ni aku kenal masa Matrik lagi.. satu kuliah ngn dia..memang giler2 sket orgnya.. sempoi and ramah ngn semua org..and now.. awesome.. dia sgt cantik sekarang..and rely2 love her style.. silalah ke belog maria..pasti korang semua akan gelak je baca every post from her..lagi2 bila layan video maria ni..hehehe~

Nice One!! like dis~ kalo jadi cover majalah ni...confirm aku org pertama yang beli majalah tu..hhehehe

Cik Epal -> Klik SINI utk ke belog beliau

Sue Anna -> Klik
SINI utk ke belog beliau

Ami -> Klik
SINI utk ke belog beliau..:)
Aku suka tgk org pakai Skirt and dressing macam ni..but aku xreti nak pakai and mabe xsesuai dengan aku kot..dan xkena dengan jiwa raga aku..hahaha
Nice Background..:P.. Cun la dress ni...Kena dengan beg tu..Gaya Shawls plak simple but Nice~

Yang ni pasti korang semua kenal..hehehe...tak lain tak bukan..Yuna & Hana Tajima.. very2 Love style both of them!!!!~ok2...dah laa..jenuh aku nak upload and review semua orang...ramai sgt weh..aku dah penat dah ni..brookbend aku ni semput tahap*!*@&&@&@**hehee.. bila korang dah terjah belog2 mereka semua ni...pasti ramai lagi fashonista yang korang akan jumpa...hehehe...

~Sebelum tido..sila berangan utk berfesyen,bergaya dan cun seperti mereka...hehehe..Zzzzzz.....~



1 comment:

cik EPAL said...

Salam. hey thanks.


if macam ni. i dont mind lah. ni yang use picture mengundang kutukan dan buat entri macam nak suruh org kutuk kita tu yang i marah.


anyway. thanks 4 this entry hehe =)