KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Saturday, May 21, 2011

Berkelah di Taman Tasik Shah Alam

Dah lama rasanya aku tak berkelah ni.. tetiba rasa nak berkelah.. hari ni pulak ada latihan karate, sampai jam 10, habis jea latihan, aku terus balik rumah, selongkar apa yang ada dalam peti ais - udang, ikan masin, carot,..nuget.. So, aku goreng jea la nasi goreng bodoh, best jugak ni makan tepi tasik. nama jea nasi goreng bodoh, but kalau makan, cerdik juga pun..hehehe

Kesian tanakwagu tu. kelaparan dan kebuluran, nak berkelah punya pasal la ni, terpaksa tahan makan, takut kena marah..hehe.. dah la jalan jem.. hari sabtu pun jem juga ka? aku ingat hari kerja jea jem..sabar jea laa..

Nasib baik cuaca petang ni ok. mendung jea, nak hujan tapi hujan tak mahu turun, seakan mengerti apa yang terdetik di benakku. banyak juga tempat2 untuk jadi port lepak ni. aku tengok, ramai family yang berkelah kat kawasan ni, lagi-lagi ada tempat permainan kanak-kanak. jeLes tengok budak2 kecik berlari, kesian mak dia kena kejar, punyala pemalas bapak dia, duduk rilek jea..hehe.. anak aku nanti macam mana yea. confirm buas ni.. adeh~

barang yang aku bawak sikit jea.. aku bawak air kosong, nasi goreng bodoh, nuget ayam, ikan pekasam, gulai telor yang housemate aku buat semalam, air zam-zam,buah kurma, buah tin, buah zaitun, susu unta..tu semua housemate aku yang bagi..mak dia baru balik dari umrah..dan coklat yang students aku bagi sempena hari guru..hehehe..cukuplah untuk isi perut sambil menikmati udara tasik..hehee

Sikit jea kan barang aku bawak, satu beg jea.. =)hah?? apa wak? awak terkejut sebab tengok senyumam saya yang manis??? hahahhatadaaaa~ ni jea la yang mampu saya buat untuk awak, terima seadanya yea..heheheJom makan!! jangan lupa baca doa!! amboi, melahap nampak! sedap la tue..hehe..jan la puji depan2, saya malu, cukupla simpan lam hati yea..tengok ni,, ada kapal layar..hehe,, kalau rasa nak jalan2 keliling tasik, boleh la naik kapal layar ni.. Wargh! tension aku guna kamera hset buruk ni.. bila la nak beli kamera baru..huhu..kamera lama dah hilang, rindu kat kamera lama...tolong sponser untuk aku boleh?Wei! kenapa tgk mak macam tu?? hehehe... ade tahi telinga keluar ek??

Ok la..hari dah petang. jom balik.. semua makanan dah licin, perut pun dah ke depan! aw, malu mak!

Apek! lu maw jual balang apa lo?? kasi angkat la tu suma..

Peewiit..Awek mana ni?? hehhee

Serius aku cakap tempat ni best! so, korang bila lagi nak sampai sini?? jom r.. seksyen 14, Shah Alam, betul-betul depan PKNS, Taman Tasik Shah Alam!

Ok..dah! jum balik~ papai!!


1 comment:

Anonymous said...

Nak tanya sikit, taman tasik ni kat seksyen berapa? Luas tak kalau nak berkelah, bentang tikar? Hehe