KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Tuesday, May 31, 2011

Wedding Ceremony ~Aziha & Sabar~

Bermulanya cuti penggal 1, hari ni bermulalah hari yang pertama bagi aku menjejakkan kaki ke majlis kenduri kawin..muahahahaha!!! ramai bebenor sahabat2 aku yang nikah cuti2 ni, jeles weh! bila turn aku ni?? adoii...sabar2!! hahaha...

Seronok bila dapat hadir kenduri kengkawan ni, lagi seronok bila dapat jumpa member2 lama zaman budak hingusan dulu..muaahhaahhaa..sampaikan aku tak kenal kawan aku dulu,, makin meletop cun melecun depa sekarang ni.. aku jugak laa style lama, style kampung la katakan.. kampung gunong, bukan atas gunong, tapi tepi gunong..muahahahahaha!!!!

Kad kawin belambak sampai kat rumah aku.. Alhamdulillah..ingat jugak kawan2 aku kat aku ni yea.. yang tag kat FB tak kira la ramainya..tapi, aku rasa, aku hadir tuk yang ada kad jea la gamaknya.. tak sempat pergi semua.. tarikh sama jea aku tengok...kalau sempat aku pergi yea kawan2.. =)

Kawan aku ni aku panggil dia g-ha, kawan masa belajar kat Wataniah dulu, last jumpa masa ambik result SPM la. pastu masing2 bawak haluan sendiri, dan pada hari bersejarah ni, maka aku dengan bangganya menghadirkan diri..muahahhahaha....

Cantik dia punya tema warna, oren+putih! mak suka Nyah!! =)
Ni la kawan aku,, Aziha@g-ha | wei mak cik, mana ko tengok tu.. tu haa,, kamera depan tu =PNi la husband sehidup sematinya..en. Sabar, orang jauh ni., orang Pahang!Sempat gak aku curik masuk bilik g-ha, snap pic tempat beradu, muahahaha!Lama tak jumpa kawan2 lama, time kenduri ni la dapat jumpa, macam reunion la pulak, semua dah bekerjaya, Alhamdulillah.. dan semua masih single kecuali g-ha! Muahahahaha!!
ni setiausaha peribadi aku a.k.a drebar aku,,, muahaha! bergambar bersama pengantin!

Selamat Pengantin baru G-ha, semoga cepat2 dapat baby yang comel macam aku,, hahhaa,, semoga kekal selamanya, bahagia dan diberkati yang Maha ESA! Amin~

Papai!


No comments: