KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Thursday, January 24, 2013

Bersedia untuk SPECTACULAR!!!!

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today???

Yuhuuuuuu... aku dah register untuk spectacular 2013!!! anda? bagaimana?

excited! tak sabarnyaaa nak join spectacular aku yang ke-2 nih!... mesti gempaqqq punyaa lah! 15000 orang kottt yang akan membanjiri stadium putra bukit jalil! giler ramaiiiiiiiiiii....

ni spectacular kami yang pertama. dekat the mines. kami berdua jeaa.. tak de team lagi waktu nih.

dan ini spectacular aku yang keduaaaa... yeehoooo... abang tak dapat join sama. hukhuk..sob..sob.. tapi tak pe.. kali ni aku bersama dengan team aku. dua tiga orang jea kot. hikhik

Hari ni aku baru register. esok baru start training. sampai ahad okkey!. Hari ni kemain ramainya herbalifers yang datang untuk register.. esok lusa tak tauu la macam mana gayanyaaa.


Banyak doorgift yang dapat. tq herbalife!!!! bendera Kelantan dah habis.. ramai betul orang kelantan nih!.so, ambik bendera Malaysia jea lah! (dapat tag oren + biru.. hikhik. PRIORITY ACCESS!)

Dapat dua tag. general training (sob.sob.) dan tag graduate with honors!

Dapat diari Herbalife Freshman Class of 2013!

Dapat selipar herbalife weh! excited!

Dapat majalah spectacular, pen, button.. dalam kotak tu kipas kot. xsempat bukak

Sape2 yang tak register lagi tuu... cepat2 eh. kang tak dapat selipar pulak. hikhik. okeh, ni registration operation hour

President Team jeaa ok! ko jangan nak lebih.. kena jadi press team dulu.. aiyokk!

Posing sat depan main entrance. hikhik (ok, abaikan aku yang dah macam mak budak ni.. fokus belakang ok!.. haha)

Herbalife kat belakang aku tuuu... sangat AWESOME!

Esok masih lagi bersekolah... Mood dah tak de kat sekolah. mood dah ada kat spectacular Bukit Jalil.. haha. 

k bai!



5 comments:

Kuazue Mohd said...

as salam ..

datang bertandang... by the way nak menjemput.. jom folow my GA..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

wawa syaida said...

ramainya join....mesti best ni...program ni untuk semua yg ambil herbalife or terbuka

asfiedaimpiana said...

Oohh dah ada kat bukit jalil, kan best kalu ai dapat bukak booth jual pavlova hhehehee, eh kalu niza nak order n nak bg anak2 buah a.k.a teammate u merasa pav's sis boleh la order, dgn rela hati sis gi ngantor (tp ada delivery caj skit ler) hehehehee...

Selamat bersekolah..

Pssst - selipo tu comei la..nak beli ;)

nik ros said...

ramai gak yg join. byk lak tu free gift dapat

evangelistaNiL said...

ouh akk g herbalife tu eyh ,, kat Kl tu ? ada jmpa coach amran ? wahhh