KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Saturday, July 28, 2012

Never say you cannot afford something.That is a poor man's attitude. Ask HOW to afford it.

Assalamualaikum... Halo readers!!!

ALHAMDULILLAH... Tahniah buat semua diamonds aku yang telah berjaya complete SUPERVISOR THIS MONTH!!! All of you.. UNBELIEVABLE!!!!

Tahniah MAZNI!!. Walaupun banyak dugaan dan halangan yang Allah beri pada kau di saat2 akhir untuk completekan SUPERVISOR, tapi, ko masih lagi bertahan, dan gigih berusaha untuk capai apa yang ko impikan. Aku tahu, WHY herbalife ko sangat kuat untuk ko pertahankan apa yang ko nak. Alhamdulillah.. bElieve in dreams.. Because we have ALLAH! :)

Tahniah TIMAH!!! Apa yang ko cakap kat GEN-H STS hari tu akhirnya menjadi kenyataan hari ni.. Dalam masa yang sama dapat rekrut terus rakan baik ko shima!! waaahhhh! amazing giler! :)


Tahniah untuk korang semuaaaaaaaaa.... Best giler bila dapat work sama2 pasni. Jumpa esok di STS pullmannnn!!!! LET'S GROW TOGETHER!!! :)





No comments: