KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Tuesday, July 10, 2012

Perjalanan ke Gambang!

Assalamualaikum.. halo readers! have you had your SHAKE today???

Alhamdulillah.. selama dua hari aku di Gambang, ALLAH permudahkan perjalanan aku ke Gambang, tak sesat pun, straight jea, tak de U-turn2.. (selalunya, aku akan gelabah giler nak drive ke tempat yang tak tahu mana, jauh pulak tu, sampai berkali2 U-turn baru jumpa tempat), cool jea drive, rileks jeaa.. walaupun bertolak seawal 3 pagi... penangan tea-mix agak luar biasa, walaupun mata pedih dek air-cond kereta, still lagi bukak luas2.. Terima kasih my daimond, Maz. sepanjang perjalanan, dia lah yang potpetpotpet tak henti teman aku bawak kereta.. :) go supervisor maz! go!!.

Perjalanan yang memakan masa selama 2jam 45minit.. nak kata jauh, tak de la rasa jauh.. nak kata dekat, tak de la dekat.. sedang2.. best bawak keta pagi2 buta.. jalan lengang.. sejuk jea... nak senyum sorang2 pun kereta sebelah tak nampak. malam kan. lampu jalan pulak bukannya sepanjang jalan ada.

Kami ke Gambang resort melalu ampang, terus masuk tol gombak, kemudian tol bentong,,, straight jea to the point (ambik kuantan) sampai la exit sri jaya. orang kata, exit sri jaya lagi dekat dari exit gambang. lepas bayar tol, depan sikit ada simpang, belok kiri.. drive jeaaa straight, sampai jumpa GAMBANG RESORT CITY sebelah kiri.. senang kan? macam makan herbalife, senang jea... semudah 1-2-3! :D

yeah! dah sampai gambang resort city
Alhamdulillah.. jam 5 pagi selamat sampai gambang resort city. tak pasal2 pusing gambang cari PETRONAS sebab minyak dah dihujung tanduk. bermandi manda dalam tandas petronas.. subuh kat petronas dan pergi semula ke gambang.

Breakfast kami simple jea.. dua minit siap! nutrisi penuh pulak tu... ok! jam 7 lebih pendaftaran training. ready for zero2hero!!! yuuuhhhuuuuuuu!! :)

ok. jumpa lagi next update! babai! :)





No comments: