KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Thursday, December 16, 2010

Ala2 Studio Pic :P

Setiap kali lebaran kan..kami akan pilih satu tema colour yang sepesen semua..ala2 boria gitu.. xpun, kumpulan nasyid xdiiktiraf oleh Sirim...hehe.. Actually, baru je kitaorg pakai warna sepesen ni tyme raya.. raya 2008 kitaorg pilih satu tema warna yang sama.. kalau sebelum ni.. mcm2 pesen ade.. ade yang pink, biru, hijau,merah..macam2 ada~~~ Tema tahun ni...erm..warna ape yea,,koko la kot..tapi xla koko jugak..entah la..aku pun tak taw.. raya 2010 ni, adik aku yang pilih color, adik aku yang laki...Patutla xcantik.. hahaha..

Punya la BZ 1syawal hari tu sampai xsempat nak snap pic satu Family.. bukan bz apa pun.. sorg kehulu, sorg kehilir, bila dah malam, baju pun dah lemau,, penat lagi tu...

memandangkan esok dah nak gerak Kuantan, dan adik aku yang no-3 dah nak masuk kolej dan yang lain2 bakal ke tempat study masing2, so semalam kitaorg pun curik kesempatan tuk snap pic utk koleksi di dinding rumah..hahaa


Ala2 studio tak??? :P


Wif Our MOM..


Get ready yo!!~




Family Besar.. :)


Kecoh Plak Dah..~


Ok..dat's all for our studio Pic..ala2 studio larr...hahhaa... ok.. my last Pose Gedik... :)

Bubye!!~






No comments: